Uncategorized

De juiste make-up kiezen om je huid te verbeteren

 

Bij het kiezen van de juiste make-up moet u op een aantal dingen letten. Ten eerste moet u uw boventoon, dwz de zichtbare huidskleur, kennen. Ten tweede moet je je ondertoon kennen, dat wil zeggen subtielere warmte of koelte onder je boventoon. Terwijl u de ondertoon en boventoon van uw huid bepaalt, kunt u blush, markeerstift, foundation, lippenstift en oogschaduw selecteren die uw huid aanvullen en verbeteren. U moet de juiste make-up voor uw huid kiezen om deze te verbeteren. Hieronder volgen enkele tips voor het kiezen van de juiste make-up die je huid verbetert. 

Stichtingen kiezen 

Je moet een basis zoeken die past bij je ondertoon en boventoon terwijl je de juiste make-up kiest. Veel stichtingen bevatten informatie op de fles over de boventoon waarvoor ze zijn bedoeld. U kunt ook aan de hand van de namen van de kleuren bepalen welke ondertonen die fundamenten zijn bedoeld. Kies een aantal kleuren waarvan je denkt dat ze zouden werken. Test de basis op je gezicht en je krijgt een idee als het bij je gezicht past. Zorg ervoor dat u de fundering onder verschillende lichtbronnen onderzoekt. Kijk ook hoe het er in het natuurlijke licht uitziet. Zorg ervoor dat u de foundation kiest die volledig in uw huid past. Ontwikkel een aangepaste kleur voor het geval u niet één kleur kunt vinden die werkt. 

Kiezen voor Blush 

Ga altijd voor een perzik voor het geval je een warme ondertoon en een lichte huid hebt. Als je ondertonen cool zijn en je een lichte huid hebt, kies dan voor pruim. Gebruik ook een mauve blos voor warme ondertonen en een medium huid. Kies voor koelere ondertonen en een medium huid voor roze en pruimen. Als je huid donker is, ga dan voor oranje of glanzende bessenblush om je huid te verbeteren. 

Markeerstift kiezen 

Gebruik een highlighter met witte glans als je een lichte huid hebt. In het geval van koele ondertonen en een medium huid, moet je waarschijnlijk voor een perzikmarkeerstift gaan . Je moet een gouden markeerstift gebruiken als je een warme ondertoon en een medium huid hebt. Op de donkere huid zou een bronzen of rosé gouden markeerstift uitstekend zijn als je de juiste make-up kiest. 

Oogschaduw kiezen 

Ga bij het kiezen van oogschaduw voor zachtere kleuren als je een lichte huid hebt. De kleuren zoals goud, beige of roze zouden nooit intens op je huid lijken. Voor een volledig natuurlijke uitstraling op de medium huid wordt aangeraden om honing- en karameltinten te gebruiken. Als je een donkere huid hebt, gebruik dan heldere bessen en verbrande metallic kleuren. 

Lipstick kiezen 

Het kiezen van lippenstift lijkt een uitdaging, maar is relatief eenvoudig. Kies altijd roze lipsticks, ongeacht welk huidtype je hebt. Duidelijke lipglosses en zachtroze lippenstiften verschijnen op elke huid. Het kiezen van de juiste lipstick is cruciaal in je poging om de juiste make-up te krijgen Geweldige ochtendlooproutine om nu af te vallen 

Een hardlooproutine om af te vallen 

Laten we aannemen dat je wat kilo’s kwijt wilt raken met hardlooproutine om af te vallen of nietprofessionele hardlopers die wat willen verliezen. Toch kan het nog steeds lastig zijn. Het kost energie om het te doen en toch hebben we voedsel nodig om dit te doen en af te vallen, zoals jullie allemaal weten, is de balans tussen degenen op een lager niveau. We zullen geen sprint of marathon lopen , dus de resultaten moeten ook langzaam zijn. Er moet een sleutel zijn om plato te breken als je nog steeds rent en geen gewicht verliest. 

Bovendien wil ik eraan toevoegen dat dit niet één doel moet zijn om af te vallen, maar meer als levensstijl, je moet er daarna enigszins consistent mee zijn. Hardlopen is de meest effectieve cardiotraining, maar dit moet allemaal gepaard gaan met een stevig dieet. Als u alleen een dieet volgt, verliest u spieren samen met lichaamsvet. 

Je moet ook een doel hebben en beslissen hoeveel je moet verliezen in de ingestelde tijd. 

Hardlooproutine voor beginners 

Je moet klein beginnen, bijvoorbeeld je grote gewicht tijdens het hardlopen kan je knieën beschadigen. U kunt enkele basisregels op uw zaak toepassen die veel zullen helpen. 

De eerste – je moet beginnen met eenvoudige wandelingen, niet met hardlopen, die je lichaam, gewrichten en botten voorbereiden op zwaardere dingen. Dan kun je beginnen met het mengen met een beetje rennen. 

Tweede – ren niet elke dag, maak het elkaar dag. Je hebt wat tijd nodig om te herstellen. 

Derde – Je moet ook je loop- / loopafstand in de loop van de tijd vergroten, maar niet zo snel. Te veel doen bij het starten zal alleen maar blessures opleveren. Heb bijvoorbeeld een plan voor volgende week om tien procent te verhogen, enzovoort. 

Laten we het een beetje over dieet hebben. Het helpt veel bij het hardlopen om af te vallen. Als je hardloopt, creëer je eigenlijk een calorietekort. Maar het moet ook efficiënt zijn om je te laten rennen, dus je moet eten en niet alleen meer rennen en minder eten, dat kan alleen in je dromen zijn;) Je kunt eigenlijk veel eten, afhankelijk van welk voedsel. Je moet groenten, fruit, noten, vis eten, schoon rood vlees en zuivelproducten. Zorg ervoor dat je genoeg eet om je hardlooproutine te behouden om af te vallen. 

U kunt ook overwegen om in de loop van de tijd een kleine sportschoolsessie te nemen. Resultaten zullen u misschien verrassen. 

Lopende legerroutine 

Laten we aannemen dat je taken als het uitvoeren van routine om gewicht te verliezen hebt afgehandeld. En wil het naar het volgende niveau. Laten we onze aandacht richten op vier voorbeeldtrainingen. 

# 1 – Ren 1 mijl, rek dan uit, herhaal tien keer. Ren een kwart mijl in 10 seconden onder de huidige snelheid en loop dan een minuut 

# 2 – Ren 1 mijl, rek dan uit, herhaal 5 keer. Ren een halve mijl in 10 seconden onder de huidige snelheid en loop dan twee minuten 

# 3 – Ren 1 mijl, rek dan uit, herhaal tien keer. Ren een mijl in 10 seconden boven de huidige snelheid, loop dan twee minuten, ren een mijl met de huidige snelheid. 

# 4 – Ren gedurende 5 minuten elke afstand, rek uit. Ren dan 30 minuten en daarvoor een sprint van een minuut en daarna een minuut langzaam. 

Die hierboven zullen de getimede loop veel verhogen gedurende een maand of twee van de training.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *